dissabte, 8 de gener del 2011

PROPERA SORTIDA : DISSABTE 15 DE GENER, 2011



Farem la primera sortida de l'any. Visitarem dues exposicions, una al matí i l'altra a la tarda: "Joies d'artista: del modernisme a l'avantguarda" al MNAC; "Rutes d'Arabia" a CAIXAFÒRUM. Anirem en tren i metro; el transport anirà a càrrec de cada persona, així com el dinar (si fa bon temps podríem portar entrepans i menjar al solet de Montjuïc, en cas contrari mirarem un menú assequible com en d'altres vegades).

L'entrada a l'exposició de Caixafòrum és gratuïta, quant a l'entrada a la del MNAC és gratuïta per a més grans de 65 anys i menors de 16, professor/es i estudiants acreditats, de la resta es farà càrrec l'associació.

Cal que aneu confirmant la vostra participació en aquesta sortida com a màxim fins el dimarts proper, si us es possible, perquè negociarem preu de grup si arribem al nombre necessari.

Confirmeu en l'adreça electrònica de l'associació agoramolle@gmail.com o bé al telefon 685108897. Podeu deixar missatge a la bústia de veu.La sortida és en el tren de les 10,30 de l'estació Mollet-Sant Fost, per tant cal ser-hi 10 minuts abans. La tornada al voltant de les 7 de la tarda.

ANIMEU-VOS QUE SERÀ MOLT INTERESSANT!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada