dilluns, 21 de març del 2011

PROPOSTA D'ACTIVITATS D'ABRIL A JULIOL

ASSOCIACIÓ DE DONES ÀGORA DE MOLLET DEL VALLÈS
PROGRAMACIÓ ABRIL A JULIOL 2011


ACTIVITATS MES D'ABRIL
Divendres 1 Grup de Lectores. Comentaris al voltant de l’obra “Inés y la alegría” de Almudena Grandes.

Divendres 8 Videofòrum “Flor del desierto”

Divendres 15 Diàlegs feministes sobre el tema que relaciona la dona i les diferents religions més importants.ACTIVITATS DE MAIG

Divendres 6 Grup de Lectores. Comentaris al voltant de l’obra “Mi amor desgraciado” de Lola López Mondejar.

Divendres 13 Videofòrum ( properament concretarem el tema i la pel•lícula)

Divendres 20 Diàlegs feministes ( més endavant us informarem del tema. Si alguna companya te interès en alguna qüestió només cal fer la proposta a l’adreça electrònica agoramollet@gmail.com )

Divendres 27 Activitat al voltant de la literatura “Digues la teva” Porta’ns el teu poema, o el teu conte o altre text creat per tu mateixa o qualsevol altre que t’agradi i afegeix el teu comentari personal.

ACTIVITATS DE JUNY

Divendres 3. Grup de lectores. En la trobada de mes d’abril el grup proposarà un nou títol.

Divendres 10. Taller d’esbarjo. Com en d’altres vegades ens trobarem per fer alguna “cosa” creativa, de manera distendida, per gaudir de la companyia del grup... Què us sembla un penjoll de vidre...? Us informarem del preu de taller més endavant.

Divendres 17. Diàlegs Feministes. ( més endavant us informarem del tema. Si alguna companya te interès en alguna qüestió només cal fer la proposta a l’adreça electrònica agoramollet@gmail.com )

ACTIVITAT DE JULIOL

Divendres 1. Sopar d’estiu. Acomiadament del curs fins a setembre. Quan estem a prop de la data uns informarem de l’hora i el peu del sopar.INFORMACIONS GENERALS:

 Totes les activitats es portaran a terme a les 8 del vespre al CIRD JOANA BARCALA.
 Totes les nostres activitats són gratuïtes, excepte els tallers , les sortides i els sopars. Puntualment us informarem de preus i horaris.
 El llibres proposats pel Grup de Lectores poden variar segons les propostes de les participants del grup. Dels canvis us informarem puntualment.
 Durant aquest trimestre farem una sortida de dissabte. Quan tinguem la proposta concreta us informarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada