diumenge, 8 de juny del 2014

TALLER D'ESTIU: COS I CONSCIÈNCIA

DIVENDRES 27 DE JUNY I 4 DE JULIOL DE 20 A 22h

CIRD JOANA BARCALA  

IMPARTIT PER L'ESTHER FREIXA

10 €

 (Places limitades. Reserva del 9 al 20 de juny  al telèfon 685108897 , o bé  a l'adreça electrònica: agoramollet@gmail.com)

 



SOBRE EL TALLER
Normalment ubiquem la consciència en l’espai de la ment i la pensem com lo oposat al cos que situem en allò físic i material.
Treballarem a partir de diferents tècniques i disciplines per apropar aquests dos aspectes de la nostra persona i fer-los conviure, generant una consciència amb cos i un cos conscient. Deixant que sigui el propi cos el que ens parli i no només la imatge que en té la ment la que el determini.
Observarem com subtils canvis ens poden afectar i obrir altres aspectes de la percepció i l’energia fent-nos més presents i receptives tot desenvolupant una experiència que passa no només per la ment sinó també pel propi cos, dotant-nos d’unitat i coherència.
Permetre’ns apropar-nos al nostre cos sense prejudicis i amb la curiositat de descobrir-lo és part essencial del taller. Percebre’ns d’una altra manera, descobrir aspectes de nosaltres mateixes que potser estan velats, i aproximar-nos una mica més a allò que som, deixant de banda el que creiem ser.

Esther Freixa i Ràfols
Actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Es continua formant amb diversos artistes i companyies a Catalunya i Berlin. Com intèrpret, col·labora amb col·labora amb diferents companyies i artistes independents mostrant el treball a Anglaterra, Berlin, Amsterdam i Espanya. Durant els últims anys, amb Toni Cots, es centra en el projecte d’investigació i creació Medea (a la carta) presentat al públic (Catalunya, Espanya, Alemanya, Itàlia, Veneçuela, Líban i Mèxic) des de 2009 fins al moment. Fa assessorament dramatúrgic i de moviment escènic per diferents projectes.
Alhora treballa buscant línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classes, tallers i cursos
diversos.
Des del 2005 practica ioga i meditació. Des de 2012 viatja a la Índia amb regularitat per aprofundir en la pràctica de l’art marcial Kalarippayattu.
Del 2006 al 2010 és membre de La Bombeta. Del 2008 al 2010 codirigeix i gestiona La Serradora, un espai municipal dedicat a la creació i investigació de les arts escèniques i del moviment. És membre fundadora de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada